Osman BEŞEL ANKARA'da


11.10.2017 12:01:30     2992
Osman BEŞEL ANKARA'da

BEŞEL 'den ANKARA çıkarması

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Tonya’da devam eden projeler ve yapılması planlanan yatırımların takibi için bir dizi inceleme ve görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’ya gitti.

AK Parti grup toplantısına katılarak İçişleri Bakanı ve Trabzon Milletvekilleri ile görüşen Beşel'in daha sonra Milletvekili  Sayın Av. Salih Cora ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığını ziyaret ederek devam eden projelerle ilgili bilgi alarak kentsel dönüşüm projesinin mekansal alanları planlama genel müdürlüğünden onaylanmasını talep etti.

Ayrıca Maliye Bakanı Sayın Naci Ağbal ile de görüşen ve belediyenin imkanlarının kısıtlı olması nedeniyle acil ihtiyaçlarda kullanmak için ödenek talebinde bulundu.Ödeneğin gönderilmesi halinde İskenderli mahallesinde önceden öğretmenevi olarak kullanılan binanın aslına uygun restore edilmesi ve Tonya Kültür Müzesi olarak hizmete sunulması düşünülmektedir.

Daha sonra Sağlık Bakanı Sayın Ahmet Demircan ile makamında görüşerek uzun bir Tonya sohbeti yaptıktan sonra yeni devlet hastanesi projesinin detayları konuşuldu.Hastane binasının kısa bir sürede ihale edileceği öğrenildi.

AK Parti Genel Merkezine 'de giden Beşel, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Erol Kaya ile görüştü. Kaya , belediye başkanının yaptığı hizmetlerden haberdar olduklarını belirterek , makam aracını bile kendin kullanıyormuşsun diyerek kendisini tebrik etti.Ayrıca belediyenin ihtiyaç duyduğu araçları kısa sürede temin edip göndereceğini söyledi.

 

İletişim

  • Orta Mahalle Senetli 2 Nu. Sokak Nu: 3 Tonya /Trabzon
  • (0462) 881 30 10
  • (0462) 881 30 36
  • tonyabelediyesi@tonya.bel.tr