YENİDEN TONYA'NIN YÜZ AKI OLACAKTIR


10.10.2018 09:21:33     1609
YENİDEN TONYA'NIN YÜZ AKI OLACAKTIR

TONYA HALKININ AZİM ve KARARLILIĞI YENİDEN FABRİKAMIZI AYAĞA KALDIRACAKTIR

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, S. S. Tonya Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'mizin bugünü ve geleceği hakkında halkımızın ve ortaklarımızın yoğun katılımıyla geniş çaplı bir toplantı gerçekleştirdi.

Yapılan toplantıda Belediye Başkanı Beşel, ''Tereyağı'nı marka haline getirdiğimiz bir dönemde kooperatifimizin de güçlü olmasını sağlamalıyız. Bu maksatla Belediye Başkanı olarak Tonya halkı adına Tonya Koop'ta gereken inisiyatifi alacağız. Milletvekilimiz Sayın Salih Cora bu işletmeye dair desteklerini daha önce göstermiş ve bundan sonra da mevcut desteğini esirgemeyecektir.

Tüm Tonya olarak hep birlikte S. S. Tonya Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'mizi ayağa kaldıracağız. Tonyalı iş adamlarının, esnafların oluşturacağı yeni bir şirketle Tonya Koop'u destekleme konusunda bir prensip kararı aldık. Gereken adımları atacağız ve mevcut problemlerin üstesinden hep birlikte Tonyalılara yakışır bir şekilde azim ve kararlılıkla geleceğiz.

Ayrıca Tonyalıların seçerek görevlendirdikleri belediye başkanı olarak 1 yıllık maaşımı S. S. Tonya Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ne bağışlayacağımı taahhüt ediyorum. Bu hassasiyeti Tonyalı iş adamı, esnaf, memur arkadaşlarımızın da göstereceğine inanıyorum. Tonya Süt'ün sorunlarını aşacağına ve yeniden ilçemizin yüz akı olan bir işletme haline geleceğine yürekten inanıyorum. '' dedi. 

İletişim

  • Orta Mahalle Senetli 2 Nu. Sokak Nu: 3 Tonya /Trabzon
  • (0462) 881 30 10
  • (0462) 881 30 36
  • tonyabelediyesi@tonya.bel.tr